Върнън Кей отдаде сърцераздирателна почит на покойния си колега Стив

...
Върнън Кей отдаде сърцераздирателна почит на покойния си колега Стив
Коментари Харесай

Върнън Кей `не може да мисли за` трагичната смърт на Стив Райт, докато се завръща в BBC Radio 2

Върнън Кей отдаде сърцераздирателна респект на починалия си сътрудник Стив Райт след шокиращата му гибел на 69-годишна възраст.

Дългогодишният радиоводещ на BBC почина трагично във вторник, откакто десетилетия наред беше водещ на излъчвания по Радио 1 и 2. Заваляха почести за Стив, до момента в който сътрудниците му от BBC Radio 2 не престават своите излъчвания. В сряда сутринта Върнън Кей се завърна в шоуто си и стартира с трибют към Стив.

Той сподели на слушателите: „ Както знаем, огромната вест за нашия безценен другар и сътрудник Стив Райт отмина. Няма да се занимавам с това, тъй като това е, което Стив би желал. Той би желал желаеха да честваме, тъй че ще направя шоуто през днешния ден с усмивка на лицето си и ще мисля за огромния човек, дона, майстора на занаята си. Той беше безспорен перфекционист и това е, което ще опитаме да създадем през днешния ден. "

Върнън добави: „ Наистина е тъжна загуба, само че няма да мисля за това през цялото шоу, тъй като ще се разстроя в действителност. “ В изказване през вчерашния ден фамилията на Сти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР