Varna24.bg "Слава Богу подобен инцидент не се е повторил до

...
Varna24.bg "Слава Богу подобен инцидент не се е повторил до
Коментари Харесай

Медиците, нападнати от пияния Кирил: Трябва да има законови промени! Ако има адекватни последици, няма да ни налитат!

Varna24.bg "Слава Богу сходен случай не се е повторил досега. Опитваме се да забравим за този случай. Трябва да има законови промени или най-малко да има защита, която да ни пази в сходни обстановки ", това съобщи подред медиите доктор Александър Серафимов, който бе атакуван от пияния пациент Кирил Нойков, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Другият потърпевш доктор доктор Симеон Печев бе безапелационен, че в случай че има съответни последствия за налитащите на медици, то няма да се стига по сходни грозни произшествия. "Надяваме се сходно държание да не се повтаря и да има по-добро отношение към нас. Ние сме там да оказваме помощ на хората и да си вършим работата ", съобщи младият лекар.

Както Burgas24.bg заяви през днешния ден Кирил бе наказан на 4 години и 3 месеца затвор. Наложеното наказване би трябвало за бъде изтърпяно при първичен "строг " режим в затвор. Той призна, че провокирал екшъна измежду нощите на 24 май 2017 година в МБАЛ "Бургасмед ". Нойков удрял с с юмруци и крайници петима души, обърнал болнично легло. Мъжът огласил болничното заведение с викове, той викал: "Ще ви набия! ", "Ще ви убия! Ще ви намеря, знам къде живеете! ", "Какви сте вие? Ще ви убия, отново ще се върна! Знаете ли кой съм аз? ", "Ще ви убия! Махнете се от тук, какво като съм пийнал? Да не мислите,че не мога да ви набия? ".

Преди началото на правосъдното съвещание подсъдимият показа пред публицисти, че съжалява и че, в случай че не е бил консумирал алкохол, е нямало да посегне на лекарите.
 
Какво споделиха битите в "Бургасмед " лекари и подсъдимият преди начало на правосъдното съвещание, вижте в нашето видео!

Всичко по тематиката четете в Burgas24.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР