Varna24.bg."Ние имаме една дългосрочна програма, реализираме я в последните пет

...
Varna24.bg."Ние имаме една дългосрочна програма, реализираме я в последните пет
Коментари Харесай

Морско училище влага 5 млн.лв. в ремонт на общежитията и нов дълбоководен басейн за обучение

Varna24.bg .
"Ние имаме една дълготрайна стратегия, осъществяваме я в последните пет години. Досега се реализираше на база генерирани лични доходи на учебното заведение. Изключително сме признателни на поддръжката на държавното управление. Направени са плановете. Предвиждаме да вложим средствата в три направление. Първото е рационализация на нашите общежития. Тук главния акцент ще бъде да създадем по-добри условия на нашите обучаеми, студентите, защото курсантите живеят при доста положителни условия. Планираме да разтеглим легловата база с към 250 нови кревати посредством тия средства. 
Второто направление е да приключим модернизацията на образователни зали и лаборатории в главните корпуси, защото не всичко е направено. 
И третото е основаване на нова характерна образователна инфраструктура. В момента правим изследване за основаването на втори дълбоководен басейн в учебното заведение за отработване на специфични морски интервенции и подводни технологии. В това число избавяне на екипажи на аварирали вертолети. Това са настоящи проблеми, които стоят пред нашите обучаеми. Този басейн ще е с дълбочина 5 метра, с цел да се отработват необятен набор от интервенции. ", сподели през днешния ден проф. Медникаров. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР