Варна. ГЕРБ – Варна организира XXI открит турнир по ускорен

...
Варна. ГЕРБ – Варна организира XXI открит турнир по ускорен
Коментари Харесай

Варна: ГЕРБ организира XXI открит турнир по ускорен шах на 10 декември

Варна. ГЕРБ – Варна провежда XXI открит шампионат по интензивен шах, оповестиха от пресцентъра на партията . Надпреварата ще се организира на 10 декември, неделя, от 12.30 часа в зала „ Пресцентър ” на Фестивалния и конгресен център в морската столица. Регистрацията на участниците ще стартира от 11.30 часа.
Организатори на надпреварата са майсторите на спорта - националният представител и началник на Политическа партия ГЕРБ-Одесос доктор Руслан Тошев и кметът на централния варненски регион „ Одесос ” Георги Недев. Двамата са част от управлението на „ Българската федерация по шахмат 1928 “. В качеството си на неин съпредседател дружно с депутата Иван Генов доктор Руслан Тошев през вчерашния ден публично получи от министъра на младежта и спорта Красен Кралев спортната лицензия на организацията.
По традиция шампионатът на ГЕРБ-Варна събира над 100 фенове на античната игра. Освен от региона, присъединяване ще вземат и шахматисти от Бургас, Балчик, Велико Търново, Добрич, Разград, Сливен, Шумен и други
Награди са планувани както за най-добре класиралите се в главната конкуренция, по този начин и за отличилите се измежду дамите, ветераните и младите гении до 12 и до 14-годишна възраст.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР