Варна, Бургас, Созопол, Слънчев бряг, Несебър и Поморие са най-посещаваните

...
Варна, Бургас, Созопол, Слънчев бряг, Несебър и Поморие са най-посещаваните
Коментари Харесай

Кои са най-популярните курорти у нас тази година

Варна, Бургас, Созопол, Слънчев бряг, Несебър и Поморие са най-посещаваните места в секция „ Курорти” от България през лятото на 2017, в един от най-големите уеб страници за прогноза за времето у нас Sinoptik.bg.

Именно това са локациите, записали максимален брой визити от началото на месец юни 2017 до този миг.

Каварна, Балчик, Златни пясъци, Шабла и Ахтопол са идващите в класацията секция „ Курорти”, които се радват на максимален интерес от страна на онлайн потребителите на уеб страницата.

Гърция, Германия, Италия, Англия и Испания пък са най-често търсените местоположения в секция „ Европа” на Sinoptik.bg. Фаворитите на потребителите в секция „ Свят” на уеб страницата са Съединени американски щати, Австралия, Канада, ОАЕ и Саудитска Арабия.

Sinoptik.bg предлага подробна прогноза за времето в 80 000 точки по целия свят и дава информация за това по какъв начин се трансформира времето на всеки 60 минути през идващите 24 часа, уикенд прогноза, 5-дневна и 10-дневна подробна прогноза за времето.

От началото на месец юни най-посещаваният ден в Sinoptik.bg е понеделник, 3 юли, който ни изненада с нетипично за сезона време, дъждовно и доста по-хладно.

Мобилното приложение на Sinoptik.bg ще ви помогне да разберете каква е прогнозата за времето на всички места и през целия ден.

Можете да изтеглите приложението от Гугъл Play и AppStore.

Данните за Sinoptik.bg са предоставени от Гугъл Analytics
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР