Варна. БСП не е алтернатива за управлението на страната, но

...
Варна. БСП не е алтернатива за управлението на страната, но
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, ГЕРБ: С противопоставянето, което БСП генерира, се създават заплахи за националната ни сигурност

Варна. Българска социалистическа партия не е опция за ръководството на страната, само че се стреми към него посредством кавги, операции и опити за ерозиране на българските институции. С опълчването, което Българска социалистическа партия генерира, се основават закани за националната ни сигурност. Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов разяснява спекулациите от страна на опозицията във връзка идното приемане на отчета за националната сигурност, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Докладът е над 100 страници, само че очевидно от Българска социалистическа партия са чели единствено до 11-ата и вършат погрешни тълкования по отношение на Русия ”, съобщи Цветанов по време на семинар на Старейшини ГЕРБ, който се организира във Варна.
„ Усилията на държавното управление във всички секторни политики намират отражение в системата на сигурността, както и за стабилността в страната ”, сподели още Цветанов. Той срещна присъстващите с подхванатите ограничения за възстановяване благосъстоянието на жителите, като подчертава върху обезпеченото в допълнение финансиране в областта на образованието. „ 206 000 деца не попадат в осведомителната система на просветителното министерство. Голяма част от тях са напуснали страната дружно с родителите си, само че останалите, които са тук и не вървят на учебно заведение, би трябвало да се върнат в класната стая. 11 600 чиновници работят за това и досега 9000 деца са върнати в просветителната система, която е основополагащ фактор за всяка стопанска система в света ”, регистрира зам.-председателят на ГЕРБ. Той напомни, че с нарастването на учителските заплати и планувания растеж на минималните пенсии от 1 октомври в бюджета за идната година ще бъдат заложени в допълнение 510 млн. лева, без да се позволява недостиг. „ От през вчерашния ден на процедура е изпълнено още едно от обещанията на ГЕРБ – стартирахме стратегия на стойност 20 млн. лева, която ще разреши на младите майки да поверят грижата за дребните си деца на възрастни хора против възнаграждение и да се върнат на работа ”, добави Цветан Цветанов. Той добави още, че държавното управление обезпечи 624 млн. лева по линия на „ Региони в напредък ” за вложения в просветителната инфраструктура. „ Други 100 млн. лева се отпуснаха за районното министерство за ремонт на пътната инфраструктура преди зимния сезон ”, уточни още Цветанов.
„ Макроикономическите разбори подреждат България измежду страните отличници, а под управлението на министър–председателя Бойко Борисов страната ни построи интернационален престиж и се потвърди като водач на Балканите ”, заключи ръководителят на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на жителите – сеньори към ЕНП Николай Андреев. Той посочи, че „ със своите качества, богат витален и професионален опит Старейшините на ГЕРБ се утвърдиха като една от главните елементи на партията, спечелила справедливо доверие измежду българските жители ”.
Като алегоричен хазаин на форума кметът на Варна и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ Иван Портних приветства присъстващите и им благодари за поддръжката и взаимната работа.
„ Виждам, че хората правят оценка високо развиването на Варна, която затвърждава името си на морска столица. С целево отпуснатите от държавното управление 100 млн. лева за инфраструктура, образът на града ще продължи да се трансформира. Неслучайно точно тук се организират срещи на високо ниво и следва да се състои съвещание сред държавните управления на България и Румъния ”, означи Цветан Цветанов.
Той обаче посочи, че не по същия метод се развиват процесите в ръководените от Българска социалистическа партия общини и даде за образец Провадия, която посети през вчерашния ден. Общинското управление неглижира 5-те от общо 24 обитаеми места, където кметовете са от ГЕРБ. „ Този двоен критерий е неправдив. ГЕРБ не дели хората по политически принцип и средствата, отпускани на общини, където управлението не е от ГЕРБ, са доказателство за това ”, регистрира Цветан Цветанов.
Той посочи, че Политическа партия ГЕРБ ще търси рестарт в някои от своите организации в страната, където са установени недостатъци и даде за образец Хасково и Ботевград. „ Отворени сме да търсим качествени и виновни хора по места, измененията в Добрич към този момент връщат към редиците на партията, хората, които до момента са били демотивирани да работят и това сигурно ще се отрази и на изборните резултати ”, разясни зам.-председателят на партията.
Той благодари на евродепутатите Емил Радев и Владимир Уручев, на представителите на локалната и държавната власт, които са измежду гостите и лекторите във форума и с интензивността си осъществят политиките на партията.
Цветан Цветанов пожела триумф на семинара и ползотворна работа на Старейшини ГЕРБ, като ги дефинира като тандем от виновни хора с престиж и капацитет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР