Върлите фенове на Краля на поп-фолка Азис не одобриха множеството

...
Върлите фенове на Краля на поп-фолка Азис не одобриха множеството
Коментари Харесай

Подигравка с Азис вбеси феновете

Върлите почитатели на Краля на поп-фолка Азис не утвърдиха множеството намеци по отношение на етноса му на старта на „ Биг Брадър: Most Wanted “.

На няколко пъти водещият Ники Кънчев се пошегува, че Къщата на Големия брат е празна, защото „ родата на Азис е откраднала мебелите “. Самият артист също се включи с фрази от вида: „ Ама по какъв начин ще си потегли преди да открадна нещо? “. Това обаче не се понрави на част от феновете, както на Азис, по този начин и на предаването, защото по този метод се лепва стандарт, че ромите са крадливи.

Впечатление направи и че паралелно до Ники Кънчев не се появи Алекс Сърчаджиева. Костинбродският славей очевидно я е изместил, само че мнозина считат, че новото амплоа не му подхожда.

„ Азис не може да води предаване, прекомерно доста се напъва да вика пробва се да е като Алекс и Ники, само че някак си е изкуствено. “,

„ Азис прецака Алекс “ и „ Азис е супер зле като водещ “, гласят част от мненията в обществените мрежи.

Засега Албена Вулева се явява като най-провокативен участник в прослойка. Във визитката тя изяснява, че Аллах самичък я е потърсил и по тази причина е станала мюсюлманка. Вулева дава поръчка, че би употребила вълшебства против противниците си в риалити формата.

„ Ако някой е скандализиран от това, да върви да си поплаче “, намигна тя.

Най-големият коз за продуцентите пък е двойката Златка Райкова и Благой Георгиев- Джизъса. Плеймейтката и футболистът твърдят, че са безумно влюбени, а единствената им разлъка е, когато Русата Златка отиде да си боядисва косата за час-два.

Другите участници, които прекрачиха прага на Къщата, са Жени Калканджиева, Станимир Гъмов, Джулиана Гани, Wosh Министерски съвет, Весела Нейнски, Емануела, Стойко Сакалиев, Никита Джонсън, Стоян Роянов и Цецо Андреев. Последния е гримьор, който желае да покаже друго показване от това на сътрудника си Валентин Кулагин.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР