Вариате План Б“ е атрактивно акробатично шоу с магични елементи,

...
Вариате План Б“ е атрактивно акробатично шоу с магични елементи,
Коментари Харесай

Атрактивно шоу посреща варненци и гостите на града на входа на Морската градина

" Вариате План Б “ е атрактивно акробатично шоу с магични детайли, което е завладяло сърцата на доста хора по света. Боби и Силвия са циркови актьори, които се срещат преди 12 години. Той е роден в България, само че е израснал в Германия, а тя е от Швейцария. Среща ги освен специалността и любовта към хората, само че и любовта един към различен, защото те са двойка освен на сцената, само че и в живота.

Дуото е взело участие в редица влиятелни надпревари, били са гостуващи актьори в циркове, вариатета, круизни кораби, в някой от най- огромните хотели по света и улични фестивали. Работят в цяла Европа правейки това, което обичат, да карат другите да се усмихват.

" Вариате План Б “ е тяхното най-ново шоу, което цели да измъкне хората от рутината на всекидневието, да ги въодушеви, да ги предизвика да се смеят и мечтаят.

Шоуто е част от програмата на фестивала " Варна е магия “, който се откри на 25 юни и се организира до 30 юни в морската столица. Може да бъде гледано на 27, 29, 30 от 17 и 19 ч. на входа на Морската градина.

По време на Фестивала, който се организира с поддръжката на Фонд Култура Община Варна, може да видите още  и шоуто на огромния  Иван Митев (Адонис), на 28.06.18 година от 15,30 на сцена " Раковина “. Той е актьор с дълготраен стаж, който владее остарялата магия със актуалните й съвременни детайли.

Всеки ден от 12,00 ч. до 15,00 ч. още веднъж на сцена " Раковина “ се организира креативна работилница по магично изкуство, където Арсен открива тайните на магията за начинаещите участници, искащи да създадат своите първи стъпки в магичното изкуство. От 15,00 до 17,00 ч. се организира Мастър клас за напреднали.

Специален посетител преподавател на събитието е Андрей Михов (Андреас), който на 27 и 28.06.18 година с изключение на, че ще преподава ще изненада и жителите с фокуси отблизо разстояние. Ако в този интервал се разхождате в Морската градина и ви спре млад мъж с атрактивна магична изненада за вас, знайте, че имате удоволствието да се запознаете с Андрес, който е прекомерно евентуално да сте виждали към този момент и на дребния екран. Той е един от дребното останали магове в България, който практикува това изкуство от 8 години в и оттатък границите на страната.

Фестивалът завършва на 30 юни още веднъж с атрактивно двучасово шоу на Входа на Морската градина с начален час 17,00 ч. Всички събития част от програмата на Фестивала са с Вход свободен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР