Върховният съд на непризнатата марионетна Донецка народна република (ДНР) осъди

...
Върховният съд на непризнатата марионетна Донецка народна република (ДНР) осъди
Коментари Харесай

В Донецк осъдиха на смърт чуждестранни бойци, заловени в Украйна

Върховният съд на непризнатата марионетна Донецка национална република (ДНР) осъди в четвъртък на гибел английските жители Шон Пинер и Ейдън Аслин, както и мароканеца Саадун Брахим , които са упрекнати в присъединяване във военни дейности паралелно с украинските въоръжени групировки като наемници, съобщи ТАСС.

" Въз основа на резултатите от разбора на съвкупността от доказателствата, прегледани в правосъдното съвещание, съдът заключава, че виновността на Ейдън Аслин, Шон Пинер и Саадун Брахим е потвърдена ", се споделя в присъдата.

" Въз основа на цялост от закононарушения, Ейдън Аслин, Шон Пинер и Саадун Брахим следва да бъдат дефинитивно наказани на гибел ", се споделя в присъдата. Както означи ръководителят на правосъдния състав, всички наказани са се признали за отговорни по всички обвинявания.

" Присъдата може да се апелира от участниците в процеса в касационното произвеждане във Върховния съд на ДНР пред апелативния състав в едномесечен период от датата на оповестяването й. "

Осъдените жители на Англия и Мароко апелираха смъртните си присъди . " Желанието и на тримата подсъдими е да апелират тази присъда, защото не бяха подготвени да чуят днешното наложено им смъртно наказване ", сподели събеседникът на организацията.

На 6 юни Върховният съд на ДНР стартира да преглежда всъщност делото на двама британци и един мароканец, взели участие във военните дейности на страната на Украйна.
 Британски жител е погубен в Украйна, различен е в неопределеност
Британски жител е погубен в Украйна, различен е в неопределеност

Двамата са се били на страната на Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР