Върховната касационна прокуратура започва проверка на структурите на държавното обвинение

...
Върховната касационна прокуратура започва проверка на структурите на държавното обвинение
Коментари Харесай

ВКС започва проверка в прокуратурата в Перник

Върховната касационна прокуратура стартира инспекция на структурите на държавното обвиняване в Перник. Местните прокурори ще бъдат проверявани поради случая с Васил Михайлов, наследник на заместник-окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов.

Целта на инспекцията е да се откри дали са прикривани сигнали и мачкани следствия против прокурорския наследник за побоища в града. Според източници на Българска национална телевизия ще бъде тествано още по какъв начин е работено по всички сигнали против Васил Михайлов, които са подавани в полицията в миньорския град.

От общината в Перник оповестиха, че основният прокурор на Република България Иван Гешев се срещна с кмета Станислав Владимиров. Двамата разискали случаите на жестоката експанзия в града, която ескалира в последните седмици.

" Тук съм, с цел да изкажа цялостна поддръжка към всички перничани. Приел съм персонално драговолно случая, който раздруса цяла България и желая да уверя хората, че прокуратурата ще направи всичко допустимо, с цел да отбрани интереса на жителите. Поздравявам кмета на Перник Станислав Владимиров за смелата му позиция. Ще има и инспекция в пернишката прокуратура ", сподели основният прокурор Иван Гешев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР