През май зрителите ще открият разнообразие от нови заглавия на

...
През май зрителите ще открият разнообразие от нови заглавия на
Коментари Харесай

Какво ново ни очаква в EON Видеотека през май

През май феновете ще открият многообразие от нови заглавия на филми и сериали в EON Видеотека от Vivacom. А те са подбрани по този начин, че да отговорят на всяко желание и въодушевление за обезпечено развлечение и приятни страсти пред екраните.
Прочетете още
Зрителите ще могат да се насладят на богато многообразие от занимателни и сантиментални комедии, разтърсващи престъпни драми и горещи екшън поредици, а ето и част от тях:

Очаквайте комедията „ Южни хубавици “ в каталога на Arena Play, в който две най-хубави приятелки от измисления град Джонсънс Марк копнеят за нов живот в „ Големия град “ – Атланта. Тъкмо когато вземат решение, че са съумели да се уредят с пари, една от тях се влюбва в красивия служител на реда Рет Бътлър. Режисиран от Пол С. Майърс и Бренън Шроф, този филм предлага обаятелен и комичен взор върху другарството и търсенето на по-добро бъдеще.

„ Плюс един “ – Мая Ерскин и Джак Куейд сияят в функциите на Бен и Алис, двама самотни другари, които вършат сделка да бъдат сътрудници на безчет сватби. Докато се оправят със смeха и сълзите на сватбения сезон, те откриват непредвидени усеща един към различен. Присъединете се към тях в това незабравимо премеждие, изпълнено със смях, обич и насладата от намирането на съвършената половинка. Филмът скоро ще можете да намерите в каталога на Arena Play.

„ Престъпник “ – Тийнейджърът бизнесмен Бари стартира бизнес за разчистване на килими, наименуван „ ZZZZ Best “, и бързо притегля внимание и триумф. Въпреки това, неговите упоритости го водят по рисков път на машинация, който включва работа с проведената престъпност и противозаконни действия. Гледайте скоро в каталога на Arena Play по какъв начин макар изкуплението, дейностите на Бари го застигат и той се сблъсква с последствията – 25-годишен затвор и огромни компенсации.

  

„ Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст II “ – Сериалът, разполагаем в каталога на HBO On Demand, разкрива дълго защитавана в полицейските архиви информация за серия от неразкрити закононарушения. Основен обвинен за тях е Робърт Дърст – нюйоркски милиардер.

„ Съпричастният “ – Сериал, проследяващ историята на млад комунистически разузнавач, с татко - французин и майка - виетнамка, в последните дни на войната във Виетнам и произлизащото от това заточение в Съединените щати. Сериалът е разполагаем в каталога на HBO On Demand.

 

Род “ – престъпен сериал скоро в каталога на Pickbox NOW, разказващ за семейство Кинсела – дребна, само че сплотена незаконна фамилия от Дъблин, Ирландия, която от ден на ден се сблъсква с мощния наркокартел Кънингам. Когато сприхавият наследник Франк Кинсела влиза в насилствена борба с един от хората на Иймън, сем. Кънингам отвръщат на удара.

„ Заливът на огньовете “ – Предадена и в заплаха, Аника няма различен вид с изключение на да се довери на един чужд, да смени името си с такова, което не харесва - Стела, и да се реалокира със фамилията си в град, който е толкоз далечен, че го няма на навигацията. Град, който ловко се укрива. Филмът можете да намерите в каталога на Pickbox NOW.

„ Наследството “ – След непредвидената гибел на татко им, трите му деца поемат на рисково странствуване в търсене на отговор дали в действителност тази гибел е била драматичен случай. Разкрити са секрети, връзки са прекратени, животи са погубени, до момента в който братята и сестрите обезверено се пробват да си върнат наследството и се питат дали в действителност кръвта вода не става. Очаквайте скоро в Pickbox NOW.

Тези и още над 30 000 заглавия можете да откриете в EON Видеотека от Vivacom.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР