Въпросът не е, че Путин води война срещу нас. Той

...
Въпросът не е, че Путин води война срещу нас. Той
Коментари Харесай

Зеленски към Радев: Путин няма да се успокои, докато не ни избие. Не можете да преговаряте с него

Въпросът не е, че Путин води война против нас. Той няма да се успокои, до момента в който не ни избие. Не можете да преговаряте с него. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски по време на среща с президента Румен Радев

Господин президентът сподели, че не ни поддържа с амуниции, с цел да не отслабне вашата войска или пък не подкрепяте усилването на Украйна. Вашата войска, всичко каквото имате, ще бъде незадоволително да воювате, в случай че пристигна Русия тук, сподели той.

Имате мощна войска, това значи на първо място хора, те са положителни, само че това няма да е задоволително да воювате против 160 милионна страна, за това е хубаво да се защитавате, с цел да не пристигна войната при вас. Затова не дай боже някоя покруса да стане и вие да сте на моето място, разяснява Зеленски в отговор на изказване на Радев.

И в случай че не ви оказват помощ с оръжие хора, с които имате общи полезности, какво ще вършиме тогава? " Путин, вземете български територии? " Не, вие като президент няма да допуснете компромис със суверенитета си, уточни Володимир Зеленски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР