Въпреки всички слухове, или точно заради тях, принцовете Уилям, Хари

...
Въпреки всички слухове, или точно заради тях, принцовете Уилям, Хари
Коментари Харесай

Цикровете на Меган и Кейт навръх Коледа

Въпреки всички клюки, или тъкмо поради тях, принцовете Уилям, Хари и Чарлз прекараха Коледа в кралското имение в Сандрингам дружно със съпругите си . Тази година празникът бе по-различен, тъй като Mеган Мaркъл за първи път се причисли към кралското семейство в ролята на законна брачна половинка на принц и херцогиня. И точно този факт се оказа в основата на всичко друго.

Уилям и Хари към този момент надалеч не са си толкоз близки, по отношение на преди година-две, а Кейт Мидълтън продължава по този начин комфортно да стои в стола на бъдеща кралица, само че Меган е нейното бобено зърно, което все не й дава мира . Разбира се, всички изказвания за неразбирателства и тиха война сред двете млади кралски фамилии остават без публично удостоверение.

 Снимка 397332

А както протокола повелява, херцогините са задължени да се усмихват една на друга и на всички, които им се радват, без значение какви мисли минават през главата им и какви усеща - през сърцето им . И тук идва едни огромен предател, който е мъчно да ни заблуди - езикът на тялото.

Изводите, които може да си създадем от фотосите на двете кралски двойки на път за коледната работа на 25 декември, са два - Меган и Кейт се престараха да се вършат на другари, а Уилям и Хари даже не си направиха труда да ни заблудят, че всичко сред тях е без спънки .

 Снимка 397329

Според специалисти по езика на тялото, представени от Daily Mail, херцогините използваха няколко тактики, обичани на доста политически водачи , с цел да показват сякаш другарски връзки.

Двете вървят една до друга, обърнати една към друга. Докато Меган не изпуска ръката на Хари, Кейт показва мощ и убеденост, вървейки сама и влизайки в ролята на посланик.

Херцогините работят огледално , жестикулират ненужно доста и не стопират да се усмихват, а погледите им не се отделят една от друга. Май малко се престараха в желанието си да потвърдят, че не са се трансформирали във врагове...

 Снимка 397334

Но някак това не ни изненадва толкоз, тъй като знаем, че им е подредено да се усмихват аристократично и да влязат в ролята на приятелки. За разлика от съпругите си, принцовете Уилям и Хари съвсем не срещнаха очите си , гледат в разнообразни направления, вървят надалеч един от различен с ръце в джобовете и не си разменят и една дума. А двамата постоянно са си говорили с секрети знаци и са се смяли на шегите си. Е, очевидно това към този момент е минало свършено време...

 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и истината за връзките им
Защо Меган и Кейт няма по какъв начин да бъдат приятелки

Истината за връзките сред херцогините

Можем да създадем и едно друго пояснение на фотосите - Меган е застанала тъкмо там, където й е мястото - отделяйки Хари от Уилям и Кейт .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР