Въпреки всички скандали и съдебни дела, в които бе замесен

...
Въпреки всички скандали и съдебни дела, в които бе замесен
Коментари Харесай

Конър Макгрегър, UFC и кога ирландецът ще се завърне в ММА спорта

Въпреки всички кавги и правосъдни каузи, в които бе забъркан Конър Макгрегър през последната година, ирландецът ще се завърне в UFС и то напълно скоро.

Вчера по време на конференция в Москва Макгрегър разгласи, че на 18 януари 2020 година още веднъж ще стъпи в осмоъгълника, като добави че изборът на съперника му е в ръцете на UFС и президента на шампионата Дана Уайт.

Ясно е обаче, че това надали ще е Хабиб Нурмагомедов, с който Макгрегър се би в последния си мач преди повече от година.

Към момента най-вероятните противници на ирландеца са Доналд Сероне и Джъстин Гает, като Макгрегър надали ще получи късмет за купата преди края на идната година.

Интересното е, че самият той има намерение да се бие най-малко три пъти през 2020 година, което значи, че може би въпреки всичко ще го забележим в конфликт с Тони Фъргюсън, Нейт Диаз и Нурмагомедов.

Самият Дана Уайт показа преди време, че несъмнено обмисля да събере Нурмагомедов и Макгрегър в нов ММА театър, само че не и преди Макгрегър още веднъж да заслужи позицията си на кандидат за купата.

Със сигурност ни чакат вълнуващи мигове в UFC в следновогодишния интервал и надали ще чакаме дълго, с цел да разберем кой тъкмо ще е противникът на тогавашния първенец. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР