Въпреки противоречивите отзиви за продължението на „Сексът и градът“ -

...
Въпреки противоречивите отзиви за продължението на „Сексът и градът“ -
Коментари Харесай

Сериалът по „Сексът и градът“ - „Просто ей така“ ще има втори сезон

Въпреки спорните мнения за продължението на „ Сексът и градът “ - „ Просто ей така… “ наподобява, че ще забележим още от Кари Брадшоу и нейните приятелки! Продуцентите на кино лентата потвърждиха, че ще има втори сезон.

„ Радвам се и съм разчувствуван да опиша още истории за тези живи, смели герои - изиграни от необикновено мощни артисти. Факт е, че всички сме разчувствани. И просто ей по този начин... нашият живот със Секса се завръща “, споделя изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг в изказване.

Други детайлности на този стадий не са известни, само че се допуска, че идващият сезон ще даде късмет на героите, появили се за първи път в „ И просто ей така… “, да се развият.

На финала на първи сезон сезона се отваря врата за завръщането на емблематичната Саманта, когато в последните подиуми Кари се обажда на приятелката си с въпроса дали не би желала да изпият дружно по пиво.

Сериалът „ Сексът и градът “ е основан от Дарън Стар и се основава на едноимената книга на Кандис Бушнел. Оригиналната телевизионна поредност се излъчваше в продължение на шест сезона от 1998 до 2004 година и бе последвана от два пълнометражни кино лентата през 2008 и 2010 година

„ И просто така… “ стартира лъчение през декември 2021 година, а измежду изпълнителните му продуценти са Майкъл Патрик Кинг, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР