Въпреки обещанията за разнищване "до 2-3 дни" на убийството на

...
Въпреки обещанията за разнищване "до 2-3 дни" на убийството на
Коментари Харесай

5 г неразкрито убийството на шефа на Агресия, съсед на Домусчиев, последвало обърнат от САЩ кораб - slava.bg

Въпреки обещанията за разнищване "до 2-3 дни " на убийството на притежателя на Агресия Александър Антов от страна на премиера и другите тогавашни и настоящи властници в България, то към момента остава неразкрито. Реално липсва всевъзможен претекст - стопански, персонален или различен, стилният необут, обличащ тогава елита, в това число кабинета и управлението на ГЕРБ, да бъде отстранен.

Какво значи това?

Възможно ли е целта да е била объркана от убиеца?
Написаното остава, а тогава излезе забавната детайлност, че комшия на Антов по къща е бил шефът на КРИБ Кирил Домусчиев.
Допълнително масло в огъня наля самият той, като 4 дни след атентата пусна като началник на бизнесорганизацията, декларация против тогавашния вътрешен министър Румяна Бъчварова, вицепремиер в кабинета Борисов 2 и настоящ дипломат в Израел. Тя бе поела ведомството единствено месец и половина по-рано, тъй че ругатните по нея обществено изглеждаха много пресилени. Медиите бяха шашнати от острия жанр на текста, в който апропо се споделя: "Нормално е ние да се обръщаме към министъра и всички органи, които по някакъв метод биха повлияли или трансформирали статуквото. Факт е, че непрекъснато има показни разстрели, отвличания, обири и грабежи и това нещо би трябвало да спре ".
Според източници от най-високо ниво в Министерския съвет, на пост тогава и в този момент, същинската причина Домусчиев да бъде толкоз гневен на Бъчварова, а това ясно проличава по тона на декларацията и заканите в целия текст, е невъзможността на вицепремиера да "покрие " случай с "обръщане " на български транспортен съд, устремил се към Новия свят, което били създали Съединени американски щати. Мисия невъзможна, тъй като по какъв начин български министър би могъл да подреди каквото и да било на щатските секрети служби!
С какъв характерен товар е бил цялостен не е трудо да се досетим, като имаме поради какво създават заводите на Домусчиеви. Не е ясно и какво тъкмо се е случило с плавателния съд и неговата стока. Това, което е проследимо след случая е, че всички съществени сдружения от империята на Домусчиеви - от заводите за вещества до българския флот, са благосъстоятелност на американски сдружения. Сигурно е инцидентно, несъмнено.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР