Въпреки непрекъснатия напредък в технологиите за хибридни и електрически автомобили,

...
Въпреки непрекъснатия напредък в технологиите за хибридни и електрически автомобили,
Коментари Харесай

Най-икономичните коли, които не са хибриди

Въпреки непрекъснатия прогрес в технологиите за хибридни и електрически коли, положителният демодиран мотор с вътрешно горене към момента работи. За тези, които желаят да харчат по-малко за бензин, без да хвърлят доста пари за хибридно или електрическо транспортно средство, ето най-ефективните модели единствено на газ за 2024 година съгласно оценки на EPA.

Мини с корав покрив и кабриолет: 32 mpg

 width=

Моделите Hardtop и Convertible на Mini съчетават занимателна за шофиране персона с отлична горивна успеваемост. Моделите с две и четири порти са най-ефективни в трицилиндровия тип на Cooper, когато са оборудвани с автоматизирана скоростна кутия. Положителната страна е, че изборът на наличната шестстепенна ръчна трансмисия или прекосяването към по-мощната и по-скъпа обшивка на Cooper S единствено прави дребен удар в изчислената от EPA комбинирана спестовност на гориво на субкомпакта.

Базова цена: $26 795
EPA комбинирано/град/магистрала: 32/29/38 mpg

Acura Integra: 33 mpg

 width=

Подобно на Integras в предишното, Acura Integra 2024 е всъщност лъскава Honda Civic. Това обаче не е неприятно, защото компактният седан на Honda е измежду най-хубавите в своя сегмент (и победител в 10-те най-добри). Докато Civic се предлага както в жанр седан, по този начин и в хечбек, Integra е единствено хечбек. Ако желаете да вземете най-икономичния вид на този първокласен автомобил от начално равнище, тогава ще би трябвало да се придържате към базовия модел и неговия по-малък преносим състав. Въпреки че може да й липсват пикантните елементи на облицовките от по-висок клас, общоприетата Integra резервира четирицилиндровия турбокомпресор с 200 к.с. на тези модели. Уви, наличната шестстепенна ръчна скоростна кутия на автомобила не се предлага в началното си равнище.

Базова цена: $32 695
EPA комбиниран/град/магистрала: 33/30/37 mpg

Nissan Kicks: 33 mpg

 width=

Със 122 конски сили от своя хриптящ четирицилиндров мотор, Nissan Kicks не е изключително бърз. Но е рационално пестелив от гориво. Предлаган извънредно с безстепенна автоматизирана скоростна кутия (CVT), субкомпактният SUV на Nissan връща комбинирани 33 благи на галон съгласно EPA. Неговият дребен контейнер за гориво обаче значи, че въпреки всичко ще би трябвало да спирате на бензиностанцията релативно постоянно.

Базова цена: $22 155
EPA комбиниран/град/магистрала: 33/31/36 mpg


Nissan Versa: 35 mpg

 width=

Всеки вид на Nissan Versa разчита на четирицилиндров мотор със 122 к.с. за мотивация, само че единствено моделите, оборудвани с опционалния CVT, имат смесен разход на гориво от EPA от 35 mpg. Versa няма да ви убеди, че е мощно транспортно средство, само че предлага доста стойност с помощта на своето задоволително вътрешно пространство и здрав лист със общоприети функционалности.

Базова цена: $17 245
EPA комбиниран/град/магистрала: 35/32/40 mpg

Mitsubishi Mirage: 39 mpg

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР