Въпреки извънредното положение в страната и липсата на публика в

...
Въпреки извънредното положение в страната и липсата на публика в
Коментари Харесай

Коронавирусът доведе до нов прецедент в родния тв ефир

Въпреки изключителното състояние в страната и неналичието на аудитория в студиото на „ Като две капки вода “ най-големите почитатели на шоуто за преобразявания ще заемат още веднъж основно място в идния лайв. Това оповестиха от шоуто.

Тази вечер феновете ще получат опция да станат виртуално жури и дружно с журиращото трио и водещите, на собствен ред да споделят усещания от представянето на деветте участника.

Единственото, което е належащо да създадат, е да бъдат пред тв приемника и да остават своя коментар по време на осъществяванията на звездите в формалната Фейсбук страница на предаването , а най-оригиналните от тях ще станат част от предаването.

„ Публиката е незаменима част в „ Като две капки вода “. Тя споделя страстите на участници, водещи и жури и добавя атмосферата за това неповторимо прекарване в праймтайма. Затова желаеме да дадем опция на всички фенове на шоуто да се почувстват специфични и да знаят, че макар обстановката, те са с нас и мнението им има значение “, споделя продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Важна част от страстта на обичаното шоуто за преобразявания „ Като две капки вода “ са овациите на публиката, по тази причина феновете ще имат и специфичната опция да приветстват своите любимци измежду участници, както и най-впечатляващите облици за вечерта. С помощта на онлайн бутон на уеб страницата на NOVA почитателите ще могат да изпратят своите виртуални овации непосредствено в студиото като комплимент към звездите.

„ Телевизията има специфична задача тези дни – да забавлява и повдига духа на хората в домовете им. Ако ги задържим у дома – това ще е дoбре свършена работа! “, безапелационен е екипът на шоуто.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР