Въпреки горещите летни дни, учениците и техните родители вече усещат

...
Въпреки горещите летни дни, учениците и техните родители вече усещат
Коментари Харесай

Обратно на училище с Моят А1 и Колелото на късмета

Въпреки горещите летни дни, учениците и техните родители към този момент усещат настъпването на септември и новата образователна година. Някои избират да се приготвят за учебно заведение в последната седмица, а по-нетърпеливите са взели всичко нужно месец преди 15 септември. Подготовката не е лесна и би трябвало да се намерения за всичко належащо – учебници, тетрадки, писалки, наложителни четива и пособия, раница и още куп неща, които са неизменима част от живота на един ученолюбив възпитаник.

Затова на помощ в подготовката идва и последното издание на акцията „ Моят А1 ти е на шанс “, която е дейна за потребителите през целия август. Всички клиенти, които имат регистрация в приложението на А1 или неговата уеб версия на A1.bg, могат да завъртат Колелото на шанса по един път всеки ден и да вземат участие за специфичните седмични награди. Всяка седмица 40-те най-големи късметлии ще завоюват раница на е-просвета, А1 и любимецът на децата The Clasher, в която ще могат да събират всички тетрадки и учебници през годината. Какъв по-добър старт на образователната година?

За да бъдат приготовленията още по-лесни и приятни, всяка седмица А1 ще раздават и по 20 ваучера за книжарници Ciela на стойност 50 лв., с които учениците и техните родители ще могат да купят нужните неща, а също така ще зарадват и феновете на книгите, които ще се насладят на огромния избор от оферти във веригата книжарници.

Освен вълнуващите предметни награди, в акцията „ Моят А1 ти е на шанс “ са включени и доста цифрови награди, които потребителите могат да завоюват и употребяват незабавно, или да зарадват собствен непосредствен, като ги пренасочат към определен от тях номер. Сред цифровите награди са бонус пакети за мобилен интернет, минути за диалози и SMS-и. Сред разновидностите, от които може да възползва всеки в границите на 24 часа, са 50 SMS-а в мрежата на А1, неограничени или 100 минути за национални диалози, както и неограничени или 5 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост.

Новите награди в „ Колелото на шанса “ са дейни и чакат своите притежатели в Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg. Освен да вземат участие в акцията, потребителите могат да се възползват от множеството услуги, които приложението предлага. В него клиентите могат да заплащат своите сметки, да ръководят услугите си 24 часа в денонощието, да наблюдават потреблението на минути и мегабайти, да купуват е-винетки и още куп благоприятни условия.



(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР