Въпреки факта, че никога не са говорили за това, Кристиано

...
Въпреки факта, че никога не са говорили за това, Кристиано
Коментари Харесай

Каква е истината за Роналдо и Джорджина?

Въпреки обстоятелството, че в никакъв случай не са говорили за това, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес би трябвало да се помиряват с някои клюки, които се пробват да прекратят връзката им понякога. За разлика от други известни двойки, инфлуенсърката и футболистът в никакъв случай не са давали изявление дружно, употребяват профилите си в обществените мрежи или са изпращали прессъобщение, с цел да опровергаят тези спекулации, задоволително е да продължат живота си, тъй че лека-полека слуховете да отшумят, предава Труд.

Тази нова рецесия обаче звучи доста по-силно от предходните. Както показват доста португалски медии, футболистът е " изтощен " от отношението на приятелката си заради нейния " лекомислен ", " заставен " и " надалеч от действителността " облик на егоцентричка. Всъщност този въпрос се трансформира в главния спор в известната португалска телевизионна стратегия на CMTV, „ Noite das Estrelas “, в която психологът Кинтино Айрес даде мнението си за отношението на двойката през последните седмици.

„ Последното държание на Роналдо демонстрира две неща: че в персоналния му живот няма нито момент на благополучие и че колкото повече се отдалечава от майка си, Долорес Авейро, толкоз по-умерен е той. И всички знаем за какво той от ден на ден се отдалечава от фамилията си “, сподели експертът по време на срещата.



„ Роналдо не е благополучен. Джорджина прекарва деня в търговски центрове в Рияд и това е една от аргументите, заради които Кристиано стартира да намира тази история за трагична. Тя просто харчи и харчи, и харчи. И най-лошото от всичко е, че се счита, че тя е до Кристиано, а не е. Тя сама се издига на фундамент и това по никакъв начин не му харесва ”, добави журналистът Даниел Насименто. „ Казвам го от месеци. Не са добре и има възможност да се разделят. Реалността е, че на CR7 му е писнало от нея. Това е действителността. Все дублирам, че женитба няма да има. Те са дружно, с цел да хранят продукта между тях “, сподели коментаторът Лео Каейро, непосредствен другар на майката на футболиста.

Не всички обаче мислят същото. Филипа Кастро, другарка на Кристиано, се разгласи в отбрана на двойката. „ Мога да потвърдя от 100 % благонадежден източник, че те са както нормално. Супер добре. Това са истории, злословия, поръчани от хора, които не понасят Джио. Те са двойка, която има обич за предоставяне и разпределяне “, добави тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР