Въпреки че всички очаквахме, че Galaxy Z Flip ще се

...
Въпреки че всички очаквахме, че Galaxy Z Flip ще се
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Z Flip, Оскарите и първата официална поява на модела

Въпреки че всички чакахме, че Galaxy Z Flip ще се появи публично за първи път на следващия ден вечер, 11 февруари, по време на Galaxy Unpacked събитията на Samsung, корейската компания съумя да ни изненада и сподели телефона малко по-рано.

Вторият сгъваем модел на компанията се появи в къса реклама по време на Оскарите, само че основният редактор на The Verge Нилей Пател съумя да снима и да показа фрагментите в Twitter.

Видеото наподобява ужасно, като главните акценти тук са няколко, а най-спорния от тях оставаме за най-после.

На първо място ни прави усещане, че Samsung слага мощен акцент върху способността на Z Flip да стои в полуизправен вид. Това може би е отпратка към обстоятелството, че телефонът може да служи като огледалце за дамите, които се чака да са най-заинтригувани от овалните му форми и стилен дизайн.

От видеото излиза наяве, че и вторият 1.06-инчов екран може да бъде употребен за приемане и отменяне на позвънявания, само че подозираме, че ще има други свойства.

Най-любопитният детайл от рекламата се появява към шестата секунда в долния десен ъгъл и е под формата на малък текст, от който излиза наяве, че в средата на екрана има дипла, която обаче част от " характерностите " на самия екран.

От фрагментите не разбираме какъв брой забележима е тя, нито дали се усеща при допиране.

При всички положения, отговора на тези въпроси ще получим още на следващия ден, когато Samsung ще разкрие още повече елементи към Galaxy Z Flip. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР