Въпреки че в момента Биткойн (BTC) поддържа предимно цената си

...
Въпреки че в момента Биткойн (BTC) поддържа предимно цената си
Коментари Харесай

Какво може да очакваме от цената на Биткойн през следващите седмици

Въпреки че сега Биткойн (BTC) поддържа най-вече цената си в диапазон, сходен на по-широката наклонност, следена на пазара на криптовалути, някои специалисти в региона идентифицираха сигнали, подсказващи за евентуална забележителна смяна през идващите седмици.

Известният крипто анализатор, прочут като “ ” акцентира , че идното основно придвижване при Биткойн се чака в границите на идващите 5-10 седмици.

От решаващо значение е обаче да се означи, че съгласно неговия разбор на графичните модели, споделен в обява в X на 4 октомври, посоката на това придвижване остава несигурна.

Що се отнася до евентуалните сюжети, анализаторът дефинира две евентуални ценови цели, които зависят от доминирането на 95-седмичния низходящ тренд или на 46-седмичния прогресивен тренд.

В случай че първото надделее, водещата криптовалута може евентуално да види мечи излаз на равнище към $12,000. Обратно, при положение на напредък на втората, по-оптимистичната прогноза слага Биткойн на равнище от $63,000.

В допълнение към тези настроения, различен неизвестен крипто анализатор, прочут като “ ” и прочут още като “ “, изрази мнение , че BTC е на ръба на нещо значително.

Това изказване се основава на сравнителна оценка на ценовото държание на Биткойн през 2015, 2019 и 2023 година Според анализът на специалиста, без значение от съответната обсъждана графика, резултатът наподобява пореден.

Действително, в историческите случаи всяко доста придвижване на актива следва сходен модел: поява на голям брой дъна, отклоняване от открития тренд и следващи ретестове през 2015 г.; повтаряне на дъната, отклонението и ретестовете през 2019 година, приключило с втори ретест, провокиран от Ковид пандемията през 2020 г.; и още веднъж поява на дъна, отклоняване, ретестове и следващ втори ретест през 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР