Въпреки че традиционните индивидуални награди, които се връчва в този

...
Въпреки че традиционните индивидуални награди, които се връчва в този
Коментари Харесай

Въпреки всичко Би Би Си обяви наградите за сезона в Премиър лийг, Ливърпул доминира

Въпреки че обичайните самостоятелни награди, които се връчва в този интервал на година в Премиър лийг, бяха анулирани по обясними аргументи, " Би Си Си " реши да отличи всички заслужили през сезона. Престижната медия разгласи спечелилите в 10 категории, като те бяха дефинира след гласоподаване на последователите. Очаквано Ливърпул участва най-често измежду спечелилите.

Ето и първенците в по-интересните от категориите:

Играч на сезона - Джордан Хендерсън

Капитанът на Ливърпул печели с 23% от гласовете. Негови подгласници са съотборникът му Садио Мане (17%) и плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне (14%).

Мениджър на година - Юрген Клоп

Наставникът на мърсисайдци печели 55% от вота на почитателите. На второ място е Крис Уайлдър от Шефилд Юнайтед с 25%, а трети остава мениджърът на Уулвърхамптън Нуно Еспирито Санто (7%).
Here's how the top three ended up in the Manager of the Season vote:

1) Jurgen Klopp (55% of the votes)

2) Chris Wilder (25%)

3) Nuno Espirito Santo (7%)

Live: https://t.co/QDGhtu7wC2#bbcfootball pic.twitter.com/K60SHNPry4
— Match of the Day (@BBCMOTD) May 7, 2020

Моментът на сезона - първата и единствена загуба на Ливърпул във Висшата лига

През февруари Уотфорд побеждава безкомпромисния до този миг отбор на Юрген Клоп с 3:0. 30% от последователите са определили този мач като " момента на сезона ". На второ място е успеха на Ливърпул с 3:1 над Манчестър Сити (22%), а третата позиция е за изключителния погром, който Лестър нанесе с 9:0 като посетител на Саутхамптън (16%).

Изненада на сезона - Адама Траоре

Асът на Уулвс печели с 28% от вота. На второ място е бранителят на Лестър Чалар Союнджу (12%), а Теему Пуки и Джон Лундстрам остават на трета позиция с по 11%.

Най-добър млад футболист - Трент Александър-Арнолд

Десният бек на Ливърпул е решителен водач с 47%. Много зад него са нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд(10%) и вратарят на Шефилд Юнайтед Дийн Хендерсън (9%).

Трансфер на сезона - Дийн Хендерсън

Стражът на " остриетата ", който бе притеглен чартърен от Манчестър Юнайтед, печели с 25% от гласовете. Негови подгласници са Дани Ингс, който Стуахтамтпън купи от Ливърпул за 20 милиона паунда (22%), и Бруно Фернандеш, който през януари мина от Спортинг Лисабон в Манчестър Юнайтед (19%).

Гол на сезона - Хюн-Мин Сон

Соловата акция на корееца в дуела против Бърнли на 7 декември бе подкрепена от 28%. На второ място остава попадението на Мохамед Салах против Нюкасъл (23%), а на трето - това на Кевин Де Бройне още веднъж против " свраките " (18%).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР