Въпреки че първите два филма за Дедпул, изигран от Райън

...
Въпреки че първите два филма за Дедпул, изигран от Райън
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър влиза в света на Дедпул

Въпреки че първите два кино лентата за Дедпул, изигран от Райън Рейнолдс, се оказаха сполучливи, шансовете да има трети филм изглеждаха илюзорни.
 Ема Корин,
От кралското семейство до " Дедпул 3 "

Очертава се да бъде забавно

Една от аргументите е, че Disney купи Fox, с което закупи правата върху героя. А както знаем добре, Дедпул и острият му език изобщо не пасват на съществуващата идея на киновселаната на Marvel.

Но Рейнолдс и компания направиха по този начин, че героят въпреки всичко да се завърне и обещанията са, че няма да изневери на себе си и " Дедпул 3 " ще бъде също 18+. Това не е единствената изненада, тъй като по някакъв метод ще забележим и Хю Джакман още веднъж като Върколака.

Снимките сега текат и не знаем нищо за сюжета, само че пък научаваме, че изненадите надалеч не са свършили. Според голям брой източници на The Hollywood Reporter, Дженифър Гарнър ще взе участие в третия филм, като тя ще влезе в ролята на Електра.

Точно по този начин, същата Електра, която изигра преди 20 години в " Daredevil - Дявол на положителното ", където си партнираше с Бен Афлек. И въпреки филмът да не се оказа шлагер, бе задоволително, с цел да единствено две години по-късно по кината да се завърти " Електра ".
 Хю Джакман, ролята на Върколака в
Умопомрачителният хранителен режим на Хю Джакман

Не се влиза елементарно в ролята на Върколака

И независимият филм за безпощадната килърка не пожъна триумф, само че пък и досега остава една от малко дами в Холивуд, които са имали лични супергеройски филми. Разбира се, на този стадий концепция си нямам нито по какъв начин Дедпул ще бъде вкаран в киновселената на Marvel, нито Върколата. Да не приказваме за Електра. Но пък допускаме, че всичко още веднъж ще опре до към този момент отворената Мултивселена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР