Въпреки че може би беше по-добрият отбор в два мача,

...
Въпреки че може би беше по-добрият отбор в два мача,
Коментари Харесай

Бернардо Силва: Защо да се страхуваме от Реал Мадрид?

Въпреки че може би беше по-добрият тим в два мача, Манчестър Сити загуби с общ резултат 5:6 от Реал Мадрид на полуфиналната фаза от предишния сезон и отпадна от Шампионската лига. И въпреки всичко Бернардо Силва споделя, че първенците на Англия не се опасяват да се изправят още веднъж против 14-кратните спечелили в Шампионската лига преди дуела посред им.

" Много ги почитаме, да, само че не и никакъв боязън. Защо би трябвало да се опасяваме от тях? Ще се опитаме да запазим инерцията, която изградихме в продължение на два месеца, с цел да бъдем много уверени, с цел да ги победим, знаейки, че завоюваха Шампионската лига предишния сезон с причина ", стартира Бернардо Силва.

" Не става въпрос за емблемата, в никакъв случай не става дума за емблемата. Става дума за играчите, които са на терена. Ако Мадрид нямаше Модрич, Кроос, Винисиус, Бензема – мога да кажа всички – те нямаше да завоюват нищо тъй като фланелката не го прави сама. Ще бъдем глупави да не ги почитаме, само че имаме тази цел, знаейки, че загубихме предходната година при сложни условия. Този път ще се опитаме да го създадем друго ", продължи полузащитникът на Манчестър Сити.

" Няма да лъжем. Това несъмнено е съревнование, което желаеме, тъй като е единственото, което към момента не сме печелили. В доста добра позиция сме да се борим и за трите трофея. Финалът за ФА Къп е дерби, би било прелестно за нашите почитатели ", добави португалецът.

" Тогава Шампионската лига е трофей, който в действителност бихме харесали, а можем да спечелим Висшата лига пет пъти в последните шест години и да влезем в историята. Няма да мога да ви кажа кой трофей желая най-вече. Искаме всичките, доста! И ние ще продължим да се борим, знаейки, че, да, можем да ги спечелим всичките, само че можем и да ги загубим всички ", приключи Бернардо Силва.

В момента Манчестър Сити преследва требъл този сезон, защото " жителите " в момента водят в конкуренцията за купата във Висшата лига, доближиха финала за ФА Къп и не престават да се състезават в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР