Въпреки че мнозинството от участниците във Фермата“ не таят топли

...
Въпреки че мнозинството от участниците във Фермата“ не таят топли
Коментари Харесай

Ивайло Караньотов – идеалът за мъж на Христина от „Фермата“


Въпреки че болшинството от участниците във „ Фермата “ не таят топли усеща към софиянката Христина, тя въпреки всичко откри сродни души в шоуто. Един от най-близките й хора стана брачният партньор на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, който преди 10 дни напусна риалитито и не съумя да дочака завръщането на отпадналото си протеже.

Още в самото начало някогашният спортист взе под крилото си сприхавото момиче, обяснявайки това с обстоятелството, че тя пъклен доста наподобява на личната му щерка Карина. Христина от своя страна пък не се отлепяше от него и се обръщаше към Ивайло с „ тате “.

Мнозина обаче съзряха в отношението й към по-възрастния си другар не страсти вид „ баща-дъщеря “, а същински любовни благосклонности. Провокирана от диалог с Ирина Тенчева, в чийто ресторант Христина и победителките от тазседмичния исторически куиз Ваня, Сашка и Лилия вечеряха като премия за резултата си, софиянката даде мотив за размисъл по тематиката, защото разгласи, че Ивайло Караньотов има всички качества, които тя търси в един мъж.

Що се отнася до останалите дами, те са на мнение, че измежду мъжете във „ Фермата “ няма конкретен човек, който да дава отговор на условията им. За Александра идеалният мъж има възприятието за комизъм на Митко, спокойствието на Сашо и дивотията на Жоро. Лилия пък се надява да срещне мъж, който да е благородник като Караньотов, работлив и уважаващ като Нури и с възприятие за комизъм като Митко.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР