Въпреки че много знаменитости при преместването на Меган Маркъл и

...
Въпреки че много знаменитости при преместването на Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Мелания избесня по адрес на Меган Маркъл

Въпреки че доста звезди при преместването на Меган Маркъл и принц Хари видяха опция да открият връзка с кралското семейство, напускането им не хареса на всички.



Според "Ню Йорк Пост " брачната половинка на Доналд Тръмп е ядосана на брачната половинка на принц Хари, тъй като Меган я засенчва.

Списанието Tatler UK съумя да получи извънредно изявление с Мелания Тръмп за президентската акция на брачна половинка си, само че 50-годишната беше извънредно разочарована и гневна, когато разбра, че не е получила корицата на същото списание. Вместо това на първа страница се появи 39-годишната Меган, която по-късно разкри, че е изгубила второто си дете.



Както разказа източникът за упоменатата медия, този акт вбеси извънредно словенката, още повече, че сходно нещо не й се случва за първи път.

През 2018 година Мелания беше шокирана, когато не беше на корицата на списание Vogue. Тогава „ светлината на прожекторите “ бе конфискувана от певицата Бионсе, а брачният партньор й Доналд тогава разяснява, че повода за това е фактът, че Мелания не разкрива никакви сочни детайлности за него и брака им.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР