Въпреки че и двамата отдавна са покойници, принцеса Даяна и

...
Въпреки че и двамата отдавна са покойници, принцеса Даяна и
Коментари Харесай

Каква връзка са имали принцеса Даяна и Майкъл Джексън

Въпреки че и двамата от дълго време са покойници, принцеса Даяна и Майкъл Джексън не престават да будят нашето любознание , а детайлности към животът им не стопират да изскачат и до ден-днешен.

Имената на двамата рядко се свързваха приживе, само че по-приближените до тях са били наясно, че имат едни по-специални взаимоотношения . Съпругата на принц Чарлз и Кралят на попа се срещат по време на неговото турне през 1988 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Michael Jackson (@speechlessangel_mj) на Дек 30, 2016 в 2:53 PST

Съвсем скоро след тази първа среща, Джексън прави обилно подаяние за фондацията на принца на Уелс в размер на 300 хиляди паунда. Освен това, той подарява на синовете на Даяна Уилям и Хари кожени якета с надпис " BAD ", направени по поръчка особено за тях. А това към този момент е един в действителност скъп подарък, написа Express.

Тези разкрития излязоха на бял свят с премиерата на документалния филм за изпълнителя " Michael Jackson: Unmasked ". през годините нееднократно се е коментирало, че Кралят на попа е имал по-специални връзки към принцеса Даяна , тъй като е бил влюбен в нея, само че това е единствено в областта на теориите.
 Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания
Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания

Атаката против починалия музикант продължава

Сигурно е обаче, че двамата са си били взаимни почитатели. За страдание на целия свят, те си отидоха прекомерно рано...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР