Въпреки че чипът Apple A11 Bionic, използван в iPhone X

...
Въпреки че чипът Apple A11 Bionic, използван в iPhone X
Коментари Харесай

Microsoft Surface Phone ще използва един от най-мощните мобилни процесори

Въпреки че чипът Apple A11 Bionic, употребен в iPhone X показва рекордна продуктивност, той ще отстъпи пред Qualcomm Snapdragon 845, който напълно скоро ще стартира да бъде вграждан във флагманските Android смарт телефони. Именно този процесор ще се употребява в един от най-удивителните смарт телефони. Това е Microsoft Surface Phone , който може да се трансформира в същински компютър.

Surface Phone на Microsoft се чака да работи под ръководството на пълноценна версия на Windows 10. Софтуерният колос ще добави специфична графична среда, а основната специфичност на този телефон ще бъде опцията му да се трансформира в пълностоен компютър, който може да започва всички съществуващи към сегашен ден стратегии и игри за Оценка за съвместимост Windows.



Днес порталът Notebookcheck и редица други уеб сайтове оповестиха, че в този смарт телефон ще се употребява системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 , Освен това, Surface Phone ще има 8 GB оперативна памет, които ще дадат опция за потреблението и на комплицирани графични стратегии, като Photoshop и AutoCAD.



Високопоставен чиновник на Microsoft наскоро сподели, че корпорацията ще се завърне на този пазар, само че не се ангажира с дати. Очаква се Surface Phone с Windows 10 да бъде показан в края на това лято.

Според изтеклата информация Microsoft Surface Phone по никакъв начин няма да е на ниска цена – към $1200.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР