Въоръжени полицаи са нахлули в четвъртък в пилотската кабина на

...
Въоръжени полицаи са нахлули в четвъртък в пилотската кабина на
Коментари Харесай

Изведоха с белезници пилот от самолет! Вижте защо!

Въоръжени служители на реда са нахлули в четвъртък в пилотската кабина на готвещ се за политане аероплан на "Бритиш еъруейз " и са извели оттова в белезници втория водач по съмнение, че е пийнал. Това заяви през днешния ден английският таблоид "Сън ", като се базира на източник от самолетната компания.

Колеги на водача се усъмнили, че той мирише на алкохол и се обадили на телефона за незабавни случаи заради опасения за сигурността на близо 300 пасажери и екипаж. Самолетът "Боинг-777 " е трябвало да отлети в 20:20 ч. от лондонското летище "Гатуик " за остров Мавриций. Впоследствие бил открит заместител и самолетът изхвърчал с два часа и половина забавяне.

Полицията в графство Съсекс удостовери, че по получен сигнал нейни чиновници са пристигнали на южния терминал на "Гатуик ". До през вчерашния ден 49-годишният арестуван към момента е обитавал в ареста, заяви "Сън ".

Вестникът означи, че той е един от тримата водачи на борда, който би направлявал самолета през част от 11-часов полет до острова в Индийския океан.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР