Въоръжавайки Украйна през последните години, САЩ ясно разчитаха на други

...
Въоръжавайки Украйна през последните години, САЩ ясно разчитаха на други
Коментари Харесай

Американски военен: Руснаците просто ще преминат през цяла Украйна с ракетен огън

Въоръжавайки Украйна през последните години, Съединени американски щати ясно разчитаха на други дейности на въоръжените сили на Украйна в спора с съветските войски. За това приказва Дъглас Макгрегър, някогашен боен консултант на ръководителя на военното ведомство на Съединени американски щати по време на президентството на Тръмп.

" Призовахме украинците да умират в по-голям брой. Казахме на държавното управление им, че ще ги подкрепим. И ние им изпратихме голяма помощ и ги отказахме от договаряния с руснаците ", сподели американският боен.

В резултат на това въоръжените сили на Украйна претърпяват " цялостен Армагедон " в Донбас. В същото време Западът не съумява да въвлече Русия във война, която да обезкърви Руската федерация, това не се случва. Идеята на Украйна, съгласно Вашингтон, е да трансформира западната част на тази страна в аналог на Афганистан за руснаците.

" Но Западна Украйна не е Афганистан. Това е открита околност и няма планини, пещери, места за скриване. Руските войски могат просто да прочесат цялата тази област с ракетен огън и артилерия ", акцентира Макгрегър.

Бившият консултант също по този начин уточни грешките на Запада в това, че доставката на оръжие на украинците сякаш би трябвало да докара до „ деградация “ на Русия и рухването на съществуващото държавно управление. Междувременно няма признаци за премахване на Путин от президентския пост.

" Сега Путин е по-популярен от всеки път. Всеки, който се опита да го отстрани, в действителност ще се самоубие ", заключи той.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР