Ваня Величкова е одобрена по документи за участие в конкурса

...
Ваня Величкова е одобрена по документи за участие в конкурса
Коментари Харесай

Нов кандидат за шеф на дирекцията за държавните болници в МЗ

Ваня Величкова е утвърдена по документи за присъединяване в състезанието за шеф на дирекция „ Търговски сдружения и благосъстоятелност “ на Министерство на здравеопазването. Тя е и единственият претендент за поста, излиза наяве от информацията в страницата на Здравното ведомство.

Припомняме, след основаването на дирекцията от предходния екип в Министерство на здравеопазването и провеждането на конкурс, тя в края на юни.

На 2 септември обаче служебният екип на ведомството разгласи нов конкурс за поста.

От единствения явил се и утвърден по документи претендент в този момент се чака да показа идея за стратегическо ръководство на тематика „ Стратегия за ръководство на комерсиалните сдружения с държавно присъединяване в капитала от системата на опазването на здравето, проблеми и провокации “ до 23 септември.

Защитата на концепцията ще се организира на 27 септември, ако комисията сложи оценка на документа, не по-ниска от 4, по петстепенна канара. По-късно същия ден Ваня Величкова ще премине и през изявление.

Въпросите за изявлението ще бъдат свързани със стратегическа подготвеност, лидерска подготвеност, управническа подготвеност, ориентировка към резултати, подготвеност за договаряния и увещание, работа в екип, фокус към клиента (вътрешен/външен), както и цифрова подготвеност.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР