Оказва се, че Натали Трифонова е изявила желание да напусне

...
Оказва се, че Натали Трифонова е изявила желание да напусне
Коментари Харесай

Натали Трифонова след „Денсинг Старс“: Сега вече никой няма да ми натяква, че са ми грозни шпагатите

Оказва се, че Натали Трифонова е изявила предпочитание да напусне „ Денсинг Старс “ още по средата на шоуто, в което приключи трета, само че съгласно мнозина е трябвало да бъде първа. Красивата синоптичка била на ръба на силите си месец и половина след старта на предаването. Тя споделила с колегата си Димитър, че желае да напусне танцовото съревнование на bTV, само че той бил безапелационен, че това би било най-голямата нелепост, която може да направи.

 

Вечно усмихнатите на паркета Натали и Димитър надалеч не са били в такава еуфория, когато завесата на шоуто падне. Това споделиха те на финала на танцовото съревнование предишния вторник. И двамата разкриха, че е имало моменти, в които са желали да се откажат от предаването. За благополучие на публиката, тези настроения ги обхванали по друго време, с цел да може единият да разубеди другия, тъй че в последна сметка са останали в надпреварата до самия му край. От това завоюваха феновете, тъй като от самото начало имаха опция да гледат впечатляващите им танци.

 

„ В осмата седмица желаех да се откажа. Бях изцяло изтощена и физически и душевен, и прочувствено! “. Това показа Натали Трифонова на финала на „ Денсинг Старс ", малко преди да стане ясно, че взема бронза в надпреварата. Който е следил сезона, знае, че сексапилната синоптичка се представяше от самото начало доста добре на паркета, само че някои дами в журито дълго успяваха да открият аргументи, заради които да понижават оценките й. Галена Великова да вземем за пример подвигна десетка чак на четвъртфинала, когато към този момент всички я упрекваха в предумишлено понижаване на оценките на чаровната русокоска.

Проверка сподели, че във въпросната осма седмица, която е била сериозна за оставането на Натали в шоуто, от продукцията за повторно са съобщили резултатите от зрителския избор, които първоначално бяха загадка. И за повторно се оказало, че Натали макар положителното си показване с танците е получила прекомерно малко есемеси в своя поддръжка. Най-вероятно това я е довело до обезсърчение и я е предиздвикало да мисли за непринудено отдръпване, само че Димитър Стефанин, с който танцува, съумял да я разубеди.

 

След това обаче самият Митко отсякъл пред партньорката си, че счита да напусне „ Денсинг Старс “. Не стана ясно какво го е предиздвикало да изиска да спре изявите си на паркета. Тогава обаче пристигнал редът на Натали да го убеждава, че би трябвало да продължи.

„ Добре че този ум да си ходите не ви е пристигнал едновременно ". Така водещият Краси Радков заключи обстановката на финала във вторник, когато двойката най-сетне разкри какви съмнения е имала по време на сезона.

 

Зрителите разясняват, че Натали и Димитър доста си отиват освен като танцьори, само че и като двойка. Синоптичката нееднократно е казвала в предаването ребром, че обича своя преподавател по танци, като в тези думи не влага сантиментални, а чисто другарски усеща. Личи, че двамата са си доста близки, само че пък от шоуто не крият, че и доста са се карали по време на своите подготовки. „ Сега към този момент никой няма да ми натяква, че са ми грозни шпагатите “, отсече Натали във финалната вечер. Но пролича, че и тя, и Митко изпитват страдание, че към този момент няма да танцуват дружно.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР