Когато крал Чарлз първоначално започна лечението си от рак, той

...
Когато крал Чарлз първоначално започна лечението си от рак, той
Коментари Харесай

Кралица Камила „се страхува, че Чарлз прави твърде много“, но той „няма да забави“, казват приятели

Когато крал Чарлз в началото стартира лекуването си от рак, той беше посъветван от медицинския си екип, че би трябвало да заобикаля обществени задължения за момента. Въпреки това, откакто бяха удовлетворени от напредъка му, те преразгледаха този съвет и му беше разрешено да се върне към някои обществени кралски отговорности, макар че графикът му към момента се ръководи за всеки обособен случай.

Въпреки предизвестието от Бъкингамския замък, че кралят няма да предприеме „ цялостна стратегия “ това лято, Чарлз към този момент се е хвърлил още веднъж в работата си, давайки известно безпокойствие на жена си кралица Камила, че и той „ прави “ доста “ – твърди източник. Въпреки това, макар че Камила се „ опасява “, че Чарлз отхапва повече, в сравнение с може да дъвче, не наподобява, че монархът ще „ забави “ скоро.

Приятели на кралското семейство, говорейки анонимно пред Daily Beast, настояват, че Камила е била толкоз загрижена, че е насърчила брачна половинка си да го прави постепенно, до момента в който се връща към публичните отговорности на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР