Ваня и Жени Джаферович гостуваха в студиото на Преди обед

...
Ваня и Жени Джаферович гостуваха в студиото на Преди обед
Коментари Харесай

Какво сполетя Джаферович по време на новия Сървайвър

Ваня и Жени Джаферович гостуваха в студиото на " Преди обед " по bTV и открехнаха завесата към едно от най-очакваните риалити излъчвания в ефира - Survivor.

" Беше доста хубаво, забавно и друго ", сподели за новия сезон на формата Ваня Джаферович, спечелилият в последния сезон на Survivor, който сме гледали на екран.

" В идния сезон на Survivor съм зад кадър. Аз съм единственият участник в България, който е усетил магията на Survivor и от страната на участниците, и на екипа ", каза Джаферович.

" Това е една ужасно огромна продукция - аз не можах да допускам, че нещо такова може да се провежда на толкоз далечно място. Това, което аз върших там [Филипините], бяха епизоди за обществените мрежи и цифрово наличие, което до момента не е показвано в този формат ", добави той.

" Ще демонстрирам по какъв начин работи екипът, къде е настанен екипът, природата във Филипините, както и най-важното - първите реакции на участницитие, откакто излязат от формата ", каза Джаферович.

" Има сълзи, яд, отчаяние... Емоционално е и мисля, че ще се хареса на феновете ", споделя Ваня.

" Целият екип на всички места беше с маски, сваляш я единствено, когато ядеш. През няколко дни се вършиха проби - скъпа и огромна продукция е ", сподели Джаферович.

" За мен това е най-хубавият формат - освен откъм идея, само че и откъм хубост и метод на снимане ", добави той.

" Получих фациалис, разбиране на лицевия нерв. Не можех да приказвам - първоначално си мислех, че получавам инсулт. На момента трябваше да преценява дали да остана там или да се върна в България ", споделя той.

" Казах, че желая да остана - има единствено някои моменти, на които не се схваща какво приказвам. Продължи от втората седмица до края, ужасно беше ", добави Джаферович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР