Външна изолация Ако жилището ви е по-старо и няма дебела

...
Външна изолация Ако жилището ви е по-старо и няма дебела
Коментари Харесай

Най-сигурните начини вкъщи да стане по-топло без по-високи сметки

Външна изолираност

Ако жилището ви е по-старо и няма дебела външна изолираност, както множеството нови жилища, слагането на такава ще внесе сериозна смяна в климата на дома ви, като съветът е изолацията да не бъде по-малка от 10 см.
Хитри способи по какъв начин да ни е топло през зимата, без да плащаме доста
През зимата всички желаеме да ни е топло, само че не всеки път можем да си го позволим и постоянно се постанова да пестим. Все отново има способи, с които о...
Прочети повече


Вътрешна изолираност

Ако към вас има празни жилища или сте в таванско жилище, вътрешната изолираност е вашият избавител и то най-много на тавана, като нея можете да я сложите и на всички външни стени. Така вашата топлота няма да " бяга " на открито, както обичаме да споделяме.

Многокамерна дограма

Това е един от ключовете на топлия дом, даже когато няма отопление и колкото по-дебела е тя, толкоз повече работа ще прави. Например френските прозорци, колкото и да са красиви, вършат по-студен дома, като това е годно и в домовете, в които има доста прозорци или те се намира на дългите страни на дома, а не на късите. Независимо от това обаче, в случай че дограмата ви е добра, нищо от това няма да бъде проблем.
7 трика по какъв начин да е по-топло вкъщи
Големите сметки за парно постоянно ни изненадват и се чудим какво можем да създадем, с цел да запазим топлината вкъщи си, тъй че да не заплаща...
Прочети повече
Плътни пердета

Те не са единствено за декорация и украса - те основават сред себе си и прозореца въздушна възглавница, където студът се задържа, а в стаята остава по-топло. Така че, вземете си плътни пердета и ги пускайте вечерта, с цел да изолират по-добре.



Килими

По същия метод, както при завесите, килимите не са единствено украса. Подът е източник на мраз, изключително в случай че под вас не живее никой, по тази причина килимите идват на помощ, като изолират доста добре студа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР