Ванга знаеше за съществуването на извънземни. Това твърди доц. Лъчезар

...
Ванга знаеше за съществуването на извънземни. Това твърди доц. Лъчезар
Коментари Харесай

Доц. Лъчезар Филипов от БАН: Ванга знаеше за съществуването на извънземен разум

Ванга знаеше за съществуването на извънземни. Това твърди доцент Лъчезар Филипов, синът на най-верния министър председател на Тодор Живков - Гриша Филипов. Тези дни Филипов кандидатства да стане публично професор. Наскоро той бе застрашен от уволняване от редиците на Българска академия на науките поради " лъженаучни " изказвания, свързани с извънземните, написа " България през днешния ден ".

С Ванга имах щастието да се срещна и това го споделям за първи път. Отидох, тъй като ми беше открадната кола, да схвана кой го е направил. Тя подхвана тематиката за извънземните и доста говорихме за това. Тя знаеше, че има извънземен разсъдък. И с други хора съм обсъждал тази тематика - познавам космонавти и учени, които намерено споделят прекарвания и наблюдения, свързани с извънземните феномени, само че тук реакцията на някои " сътрудници " е първобитна, разяснява доцентът от Българска академия на науките.

Той разяснява и писмото от студенти, които желаеха той да бъде отхвърлен от работа поради изказванията си за извънземните.

Бях учуден от това, за какво в течение на три години всяка година провеждам с мои средства и със спонсори конференции в България, свързани с извънземен разсъдък. На тях поканвам учени от целия свят, които се занимават с тези феномени. Идват хора от Мексико, Италия, Норвегия, Русия и така нататък И внезапно някакво писмо, написано два месеца след последната конференция. И тази година по това време трябваше да провеждам следващата ни среща, само че се възпрях. Защото фамилията ми ме посъветва да не я върша, натоварвам фамилния бюджет. А и като има такава реакция от академията, за какво да я върша тази конференция?, споделя Филипов.

Той има последно предизвестие за уволняване, в случай че продължава да се показва като човек от Българска академия на науките и приказва на тематики, които компрометират науката.

" Имам правото да обмислям от свое лице и никой не може да ми запуши устата, да ми забрани. Не съм шарлатанин, работих в Българска академия на науките 40 години, имам награди, началник съм полет на втория български космонавт, бил съм 20 и недостатък години заместител на този институт и в този момент... да не мога да показвам мнение, възмущава се доцентът.

За него в този момент е финален късмет да получи професорска купа, защото на 26 януари навършва 65 години и по-късно няма право да кандидатства. В края на декември би трябвало да стане ясно дали ще стане публично професор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР