Ванга е най-известната българска пророчица. Тя е прочута не само

...
Ванга е най-известната българска пророчица. Тя е прочута не само
Коментари Харесай

Чудо! Свещ в дома на Ванга не гасне и предсказва бъдещето

Ванга е най-известната българска пророчица. Тя е фамозна освен у нас, само че и в прилежащи страни като Русия и Македония. Именно македонска телевизия снима неотдавна филм за пророчицата и за чудесата, които се случват на територията на къщата й и до ден-днешен. Къщата през днешния ден извършва функционалностите на музей и всеки може да отиде и да почувства осезаемата сила на мястото. Екипът, дошъл от Македония, останал изумен след следващото знамение, което са открили. Става дума за една икона, позната под името Сребърната икона, поради сребърния си обков. Тя се намира в стаята за банкет.

За нея локалните описват, че сбъдва хорските стремежи. Доказателство за силата й са и множеството от разказите, написани в книгата за визити. В нея хората описват по какъв начин иконата е помогнала на тях. Пред иконата пък има кандило със свещ. Работниците в музея разкриват, че тази свещ в никакъв случай не загасва и има способността да планува бъдещето. Това става посредством пламъка на тази мистична свещ, който свети в разнообразни цветове.

Работниците споделят, че до момента той не е бъркал.

В какво тъкмо се показва силата му? Той свети в жълто, само че когато предстоят неприятни събития, стартира да свети в алено. Така хората в Петрич се ориентират за заплахите, които предстоят за страната ни. Пламъкът лумва в алено преди естествени бедствия, да вземем за пример. Попитани за повода за това знамение, локалните споделят, че съгласно тях духът на Ванга към момента витае из къщата и продължава да оказва помощ на хората, даже и след кончината на великата пророчица.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР