Вандалска проява в Сливен разгневи местните жители. Украсата, която привлича

...
Вандалска проява в Сливен разгневи местните жители. Украсата, която привлича
Коментари Харесай

Красива украса бе разбита преди празника на Сливен

Вандалска демонстрация в Сливен разгневи локалните поданици. Украсата, която притегля доста хора с хубостта си, към този момент е разпиляна по земята. На мястото постоянно локални поданици и посетители на града вършат фотоси за спомен.

Грозният случай е станал единствено дни преди празника на града, който съответствува с Димитровден - 26 октомври.

" Израз на пренебрежение на концепцията, на труда на хората и на средствата, които се влагат. Щетите ще се оправят, празник ще има... само че там някъде съзнанието на някого е непоправимо ", написа Стефан Ковачев, а фотосите му демонстрират погрома.



Засега не е ясно кой е направил вандалщината.

Сливенлии обаче осъдиха постъпката.

" Градът ни е запустял и умира, само че за това не са отговорни единствено управниците! За това е отговорно обществото! Общество, което не умее да пази, да почита, да гради... общество, което харесва да мрънка и да се оплаква, само че не харесва да съблюдава правила, правилници и закони! Дори и свинете ще схванат кое е хубаво за тях! ", безапелационна е Антоанета Д.

" След като родителите не са в положение да си възпитават децата, би трябвало да има институция която да поема тази отговорност. Преди е имало ТВУ, май би трябвало да се върне отново. ", добавя Радина Н.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР