Валтер Волф заема позицията на главен оперативен директор на BILLA

...
Валтер Волф заема позицията на главен оперативен директор на BILLA
Коментари Харесай

BILLA България обяви назначение на нов главен оперативен директор

Валтер Волф заема позицията на основен действен шеф на BILLA България, оповестиха от компанията. По време на своя 15-годишен опит в областта на търговията с бързооборотни артикули той заема голям брой управнически позиции на разнообразни пазари както в България, по този начин и в Европа.

След довеждане докрай на висшето си обучение, стартира професионалния си път в групата Schwarz. Заемал е управителни позиции в интернационалните структури на Schwarz в Германия, Швейцария, Франция и България. Владее 5 езика – немски, британски, български, съветски и френски. Още през 2009 година кариерният му път го води в България, където в продължение на няколко години работи за налагането на европейските практики за развиване на търговията с бързообортони артикули. През 2013 година се завръща в Германия, след къса управническа роля в ритейл бранша в Швейцария. В интервала от 2017 година до 2018 година Валтер Волф работи за верига във Франция, след което се завръща в България, като част от управническия екип на Kaufland. В края на 2021 година Валтер Волф е назначен за основен изпълнителен шеф на Kaufland България.

Валтер Волф се причислява към управническия екип на BILLA България в миг на динамичен напредък за компанията. С богатия си интернационален опит в областта на продажбите и логистиката, Валтер Волф ще даде нов подтик на тактиката на BILLA за рационализация на магазините, развиване на логистичната мрежа в страната и възстановяване на потребителското прекарване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР