Вълни от четири бала, които вероятно са преобърнали една от

...
Вълни от четири бала, които вероятно са преобърнали една от
Коментари Харесай

Вече Е Ясно! Ето Кой Си Изсипа Коката Край Слънчев Бряг И Какво Означават Надписите На Пакетите!

Вълни от четири бала, които евентуално са преобърнали една от лодките, пренасяли дрогата. Говорим за минимум две лодки, а може би три ", споделя Сънзиана Йонеску, публицист в румънския вестник " Адевърул ". По думите ѝ е имало превоз, който е трябвало да достави пратката на брега, само че това не се случило. " Морето изхвърля част от пакетите с кокаин на брега. Местни хора ги откриват на плажа и уведомяват управляващите. Друга част от пратката е отнесена на юг от морските течения.

От Сфънту Георге до Ваду, Ефория, Костинещи, Вама Веке. Накрая стигнаха до вас в България ", добави Йонексу. Схемата, по която са работили трафикантите, е предвиждала дрогата да се предава в намерено море. Доставчици и получатели не се виждат. Кокаинът е завит в непромокаема материя, със избавителна жилетка, тъй че да се държи над водата. От румънската Гранична полиция декларират, че поради неприятните метеорологични условия е невероятно да се откри от кое място тъкмо идват опиатите, оповестява Нова тв.

" Кокаинът идва от Южна Америка. Хероинът идва от Афганистан. Информацията, с която разполагаме е, че плавателният съд, който е пренасял тези опиати от Южна Америка, в тази ситуация е идвал от Турция ", сподели още румънският публицист. " Бил е превозен от Южна Америка до Черно Море и отсам е трябвало да стигне до Холандия. България и Румъния сме директни страни, тъй като имаме изход на Черно море и всички типове морски превоз минават отсам. След като са докарани с лодка, с катери или коли, не престават към Западна и Северна Европа ", посочи нейният сътрудник Валентин Стан от Digi24. По думите му посоката на тази пратка е била Холандия, Германия, северните страни - а ние сме били единствено пренос.

Румънският министър на вътрешните работи Кармен Дан разпорежда инспекция на действието на системата за наблюдаване на Черно море (SCOMAR), която работи в границите на Гранична полиция Констанца. Северната ни съседка разполага с ултрамодерно съоръжение и това кара локални поданици и риболовци да считат, че в тази ситуация става дума за тенденциозен пропуск в системата. " Тази система може да бъде прекратена единствено от някой, който я познава добре. Прекъснала е единствено камерата, която е показвала мястото на среща на трафикантите. Обикновено когато някоя камера по трасето прекъсне, бреговата защита незабавно реагира ", добави Сънзиана Йонеску. Според нея маршрутът на хайвера се употребява за опиати.

Тази скица била доста позната в региона. Така се правел трафикът на eсетра и черен хайвер, скъпи артикули на черния пазар. Това е методът, по който успявали да ги изкарат от страната - както вършат в този момент трафикантите на дрога. Тя сподели още, че концепцията на логото на Кристиано Роналдо на пакетите с кокаин е да покаже силата и качеството на дрогата. Тези над 170 кг е трябвало да бъдат разграничени, те са били предопределени за разнообразни клиенти.

Ефектът от този опиат бил доста мощен и доста бърз и давал мощни чувства. " Много от локалните хора в Констанца към момента не схващат за какво там има толкоз доста служители на реда, жандармеристи, прокурори. Научиха от новините по малкия екран и започнаха да се майтапят.

Защото Румънската полиция насочи зов към популацията – в случай че някой откри пакет, неотложно да се обади на незабавен номер 112. Говорих с служителите на реда – в действителност е имало хора, които са разкрили пакети и са се обадили в полицията, само че и такива, които са излъгали, с цел да си създадат смешка ", посочи Валентин Стан от Digi24. У нас след апелите на управляващите жителите да не пробват от наличието на пакети, на които може да се натъкнат при разходка на плажа, обществените мрежи преляха от колажи, мнения и вицове. Най-чест участник в тях е починалият към този момент Пабло Ескобар. Междувременно регионът към момента се претърсва, а инспекциите не престават.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР