Вълнението от церемонията по връчването на наградите Грами на 5

...
Вълнението от церемонията по връчването на наградите Грами на 5
Коментари Харесай

Обидил ли е Дипло Бионсе

Вълнението от церемонията по връчването на премиите Грами на 5 февруари тази година още не е минало. Не се и съмняваме, че Бионсе още я държат страстите от спечелването на премиите, измежду които и тази за най-хубав денс/електронен албум за Renaissance. Това беше четвъртото ѝ грамофонче за вечерта, с което тя сложи и безспорен връх със своите общо 32 извоювани награди Грами до момента.
 Грами 2023, Бионсе, Адел, Кендрик Ламар и кои са наградените в най-важните категории
И най-вече Грами отиват при...

Отличените реализатори и групи, които завоюваха награди през 2023 година

В категорията за най-хубав денс/електронен албум номиниран беше също и рапърът Дипло, който обаче остана надвит от Бионсе. По време на награждаването ѝ обаче той беше забелязан да споделя нещо на индивида до себе се си, което провокира полемики.

Клипове от този миг се разпространиха в обществените мрежи, където мнозина допуснаха, че Дипло споделя: " Купили са я ", имайки поради премията. Друг консуматор обаче разяснява, че това въобще не може да е било казаното от рапъра.

Did diplo just said " they bought that "????
—???????????????????????????? (@LYTLMSTAN24)
Самият Дипло в последна сметка взе отношение по въпроса, като качи в Instagram видео от съответния миг от вечерта на Грамите, съпроводено със надписи, които разясняват думите му. Те явно не са били " Купили са я ", а " Радвам се, че съм част от това ".
 Грами 2023, Бионсе, Адел, Виола Дейвис, Ким Петрас и историческите моменти от премиите тази година
4 исторически момента от премиите Грами тази година

С какво ще запомним церемонията тази година

Според рапъра Бионсе си заслужава премията. Освен това той споделя и че се е почувствал горделив да види номинацията си на екрана в залата, написа Independent.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР