Вълна на съпричастност се надигна сред футболната общност в помощ

...
Вълна на съпричастност се надигна сред футболната общност в помощ
Коментари Харесай

„Спартак” и „Черно море” се включиха в кампания за лечението на млад баща

Вълна на съпричастност се надигна измежду футболната общественост в помощ на младия татко Павел Станчев, който води неравна борба с подла болест.



Отборите на „ Спартак ” (Варна), „ Черно море ” и „ Добруджа се включиха в благотворителната самодейност „ ДА ПОМОГНЕМ НА ПАВЕЛ “.



Клубовете подариха фланелка с подписите на всички играчи. Те ще бъдат продадени на търг, чийто старт ще бъде даден на основаната страница в обществената мрежа „ Да помогнем на ПАВЕЛ ”, а събраните средства ще отидат за лекуването на 42-годишния варненец.



Павел Станчев е с диагноза Сарком на Юинг (рак на костите). Необходимата сума за цялото лекуване е към 100 000 евро и е непостижима за фамилията му. До момента по банковата сметка на Павел са събрани 45000 лева Неговата брачна половинка Лидия Станчева благодари на „ всеки, който ще помогне на моята щерка да продължава да има своя „ тати “. В помощ на Павел започва акция на фондацията на Павел Андреев, помогнала на на доста хора, нуждаещи се от средства за лекуване и рехабилитация.

В поддръжка на болния мъж се проведена благотворителен шампионат по мини футбол „ ДА ПОМОГНЕМ НА ПАВЕЛ ”. Той ще се организира на 11 и 12 ноември (събота и неделя) на игрищата на стадион „ Спартак ”. Таксата за присъединяване е 100 лв., като до момента към този момент близо 20 тима са декларирали присъединяване.

Записванията стават на следните номера:

0898833819 – Стелиян Стоянов Vambos Varna
0877205329 – Антон Пенчев БАМФ ВАРНА
0878269966 – Георги Георгиев АМФЛ Варна
088 320 0905 – Станимир Христов ОПМФ Варна

Дарителската сметка за лекуването на Павел е:
Павел Атанасов Станчев
Банка ДСК
IBAN: BG32STSA93000030278840
BIC: STSABGSF
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР