Валерия изгони Евгении от снимките на рождения си ден. Откакто

...
Валерия изгони Евгении от снимките на рождения си ден. Откакто
Коментари Харесай

Валерия изгони Евгении от снимките на рождения си ден

Валерия изгони Евгении от фотосите на рождения си ден. Откакто Евгени Генчев се върна в действителния живот своята годеница от сантименталното предаване „ Ергенът “ – Валерия, пианистът най-сетне стартира да вижда същинската й същина.

Гневните почитатели стигнаха до този извод, откакто моделът и бранител на животните сподели рогата си във видео на нейният 25-ти рожден ден, което обиколи обществените мрежи. Грозната сцена, в която Валерия незабавно избута Евгени да театралничи сама пред камерата до тортата, шокира техните почитатели. На клипа се вижда по какъв начин той се доближава до нея и поставя ръка към кръста й. В този миг Валерия се обърна и го погледна студено: „ Върви си! “

 Валерия гони Евгении от фотосите на рождения си ден

Евгени си помислил, че може да не е чул ясно, по тази причина останал до нея, по тази причина рожденичката му се изкрещяла за повторно „ Дръпни се “. Тогава тя се приближава до него и  прошепна нещо в ухото му и той се отдръпна от нея, лицето му ненадейно става съществено и споделя „ ок “. Агресивното държание на Валерия към Ергенът, показано във видеото, провокира неотложен отрицателен звук в обществените мрежи.

 Валерия гони Евгении от фотосите на рождения си ден

„ Колко грозно наподобява тази реакция! “, „ Голяма простачка е тази Валерия. Как може да приказваш по този метод, не знам. Евгени, заслужи си това оскърбление “, „ Бягай… Генчо… до момента в който е време… Но евентуално има останала част от договора… и той я изпълнява… Ще се опомни… ще гледаме… “, „ Момче. Много неприятни приказки заслужаваш. А всичките пари да даваш за кучета и котки “  – са дребна част от отрицателните мнения към Валерия в обществените мрежи.

 Валерия гони Евгении от фотосите на рождения си ден

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР