Валери Симеонов Описване на незаконните постройки и възстановяване на полицейската

...
Валери Симеонов Описване на незаконните постройки и възстановяване на полицейската
Коментари Харесай

Валери Симеонов поиска спазване на законността в ромската Шекер махала в Пловдив

Валери Симеонов Описване на противозаконните постройки и възобновяване на полицейската приемна в ромската Шекер махала бяха акцентите от срещата на Валери Симеонов и кмета на пловдивския регион „ Северен “  Ральо Ралев по време на изключителната аудиенция в града под тепетата на вицепремиера.

През миналата седмица жители на квартала, прочут още като „ Тодор Каблешков “, се срещнаха с Валери Симеонов, с цел да обсъдят с него сложени от тях проблеми с ромското население в махалата - противозаконното строителство, нерегламентираният звук и битовата престъпност.

Днес в Пловдив вицепремиерът прикани за правда и ред.

Шумни веселби тормозят жителите на пловдивската Шекер махала

" Големият звук се подвига от циганските махали. Това е един непрестанен тормоз и би трябвало да има правда. Трябва да се даде опция на всички, които своеволно са се настанили в общинска и държавна територия, да се върнат по родните си места ", безапелационен беше той. 

Кметът на „ Северен “ Ральо Ралев изясни, че заповеди за премахването на противозаконните постройки в ромската махала се издават непрекъснато. Той акцентира, че за осъществяването им обаче са нужни спомагателни средства, които да бъдат обезпечени на районното кметство.

Валери Симеонов се ангажира да беседва тази седмица с кмета на Пловдив Иван Тотев, с цел да се обезпечи нужното финансиране.  По тематиката Пловдивчани се жалват пред Валери Симеонов от ромската престъпност и противозаконното строителство
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР