Валери Божинов не е приключил с Италия, тръбят медиите в

...
Валери Божинов не е приключил с Италия, тръбят медиите в
Коментари Харесай

Божинов обмисля връщане в първия си клуб, тръбят в Италия

Валери Божинов не е завършил с Италия, тръбят медиите в Италия. Нападателят на Левски обмислял сензационно завръщане там, откъдето стартира кариерата му - Лече.

Тимът сега се намира на девета позиция в Серия Б и изпитва съществени усложнения с изработването и реализирането на голове. Южняците не съумяха да се разпишат в два от трите дуела, които имаха до момента. Така "жълто-червените " са стигнали до концепцията да си върнат за повторно Валери Божинов.

Опитният футболист, който през лятото се завърна на "Георги Аспарухов " и трябваше да се подложи на диета, с цел да подпише контракт, не бил удовлетворен от статута си на запаса в Левски. Затова бил податлив да одобри всевъзможни други предложения, които му се отворят.

.video-wrapper.leftFloat embed,.video-wrapper.leftFloat iframe,.video-wrapper.leftFloat object { padding-bottom: 0; }.closeBtn { display: none; }.leftFloat.closeBtn { display: block; font-size: 15px; position: absolute; top: -25px; right: -5px; cursor: pointer; }.a{fill:transparent;}.b{fill:#676767;}
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР