Валери Божинов би играл в Левски без пари. Бившият нападател

...
Валери Божинов би играл в Левски без пари. Бившият нападател
Коментари Харесай

Валери Божинов: Бих играл без пари в Левски

Валери Божинов би играл в Левски без пари. Бившият нападател посочи, че за момента никой от " Герена " не го е търсил да облече още веднъж синята фланелка. Божинов сподели, че би оказал помощ по всевъзможен метод за " сините ", даже да е запаса, с цел да може клубът да изкара пари от вероятно продажба на Найджъл Робърта.

" Всичко е добре в Италия. Тренираме. Чака ни значим мач в петък, с цел да може тимът да остане в " Б " група, другояче би трябвало да играем баражи за оставане. Важен мач за нас, нека да го вземем. Да, договорът ми с Пескара е до 31 август. Надявам се да надвием Киево. Ако не, би трябвало да оставим още две седмици в Италия ", сподели Божинов пред " Дарик ".

" Не, доста неща се изписаха. С никого не съм приказвал. Имам връзки другарски с момчетата от тима. Георги Тодоров го почитам. Имаме приказка. Но в никакъв случай не е ставало въпрос за мое връщане. Нека да спрем всевъзможни спекулации. Всички левскари го знаят. Моето предпочитание е да се върна в Левски и да завърша кариерата си там. Трябва и от двете места да се желае. Обичам Левски ", сподели още Божинов.

" Преди време бях споделил, че в случай че се върна в Левски ще играя за без пари. Ще го извърша. Искам почитателите на Левски да го знаят. Ако се върна, ще играя за без пари. Ще оставя сърцето и душата си. Казвал съм го преди. Няма да се отметна от това. В момента знаем обстановката. Левски има потребност от хора, които да оставят сърцето и душата си. Левски има потребност от такива хора. За страдание моя другар Живко Миланов се отхвърли от футбола. Левски има потребност от него, Левски има потребност от огромни левскари в този сложен интервал. В момента на Левски би трябвало да се дава, а не да се взима. Аз мисля, че ще се единствено от плюс за Левски. Има потребност от водачи ", добави някогашният национал.

" Аз няма да преча на Левски. Бих бил съпричастен от идеята да се развиват младите. От Робърта може да се изкарат пари. Както ми споделиха, че Слави Костов би трябвало да бъде постановат, с цел да се продаде. Моето его го бях оставил встрани, с цел да може Костов да вкарва и да тренира. Моето его е огромно, да, само че когато става въпрос за идеята го оставям встрани. Всички ще имат моята поддръжка, цялостна. И всички останали млади футболисти. Много хора ми звънят, питат ме какво става. Не желая да загатвам имена. Виждам, че има предпочитание, хората ми звънят, пишат ми в Instagram. Как да се върна аз, като си има президент, има си треньор, които би трябвало да решат. Всичко е в ръцете на треньора, на господин Сираков, на господин Папазов. Всички знаят какво аз желая. Но в случай че се върна ще оказа помощ на Левски да излезе тази обстановката, с цел да върнем почитателите на стадиона. Едно огромно отлично. Поклон и почитание за почитателите. Имаме потребност от почитателите на Левски. Без тях Левски нямаше да съществува ", добави Божинов.

" Обединението прави силата. Ако ние сме дружно, Левски няма кой да го бутне. Ако всички мислим дружно върху една система. Не съм израснал на " Герена ", само че това, което видях само че 100-годишната ми остана в сърцето и душата. Трябва да обединим всеки един почитател. Трябва да се върви в една посока ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР