Валентин Златев ще строи нов хотел в Свети Влас. Инвеститор

...
Валентин Златев ще строи нов хотел в Свети Влас. Инвеститор
Коментари Харесай

Валентин Златев ще строи нов морски хотел

Валентин Златев ще строи нов хотел в Свети Влас. Инвеститор е " Тера тур сервиз ". Това е и компанията, в която е съсредоточен хотелиерският бизнес на генералния шеф на " Лукойл България ". Петзвездният хотел още веднъж ще бъде под марката RIU - RUI Palace Sunny Beach. Това оповестява capital.bg.

Предвижда се да има 350 стаи, като най-високата част от обекта ще е с 13 надземни етажа. Инвестицията е 45-50 млн. лева - лични средства и заемен капитал, изяснява пред изданието Лъчезар Тодоров, изпълнителен шеф на дружеството-инвеститор " Тера тур сервиз ".

Хотелът ще е четиризвезден и ще е на мястото на остарелия санаториум сред Свети Влас и Слънчев бряг.

Управител на сдружението е бащата на Златев – Васил, а едноличен притежател на компанията е " Агрохолд ". Изпълнител на плана е " Джи Пи груп ", която ще извърши грубия градеж. Архитект е " Вамос ".

Голямата испанска верига RIU е част от европейския туроператор TUI. Освен Валентин Златев никой в страната към този момент не разполага с хотели под този бранд (но има проект за обект в Златни пясъци на различен вложител на мястото на " Астория " ). Освен хотелите му по морето с тази марка е и комплексът му в Правец, напомня издането.

Към момента Златев разполага с 1700 стаи по Черноморието. Той навлиза в морския хотелски бизнес преди повече от 15 години. Сред настоящите му планове е и този за хотел на мястото на бившето кино " Сердика " под марката " Хаят ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР