Тръмп отприщи необмислена изцепка в Truth Social преди още един

...
Тръмп отприщи необмислена изцепка в Truth Social преди още един
Коментари Харесай

Доналд Тръмп атакува съдия „измама за печелене на пари“ в безмилостни изказвания часове преди продължаването на делото за мълчаливи пари

Тръмп отприщи недомислена изцепка в Truth Social преди още един ден в съда, където е упрекнат в заплащане на секрети пари на порнозвезда в опит да спре разкриването на нездравословна история.

Описвайки обвиняванията против него като машинация, той упрекна председателстващия арбитър Мърчан, че печели пари от делото.

В своята лична обществена медийна платформа Truth Social, Тръмп сподели: „ ЗАЩО ТАЗИ ИЗМАМА НЕ БЕШЕ ПРЕДАДЕНА ПРЕДИ СЕДЕМ ГОДИНИ, ВМЕСТО Пожарна охрана СРЕДАТА НА МОЯТА ПЕЧЕЛИВША КАМПАНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ – НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ. Проблемът е че този арбитър, Мърчан, е НАПЪЛНО КОМПРОМИСИРАН, КОНФЛИКТИРАН И КОРУМПИРАН, ПРАВЕЩИ ГОЛЕМИ ПАРИ ОТ ТАЗИ ИЗМАМА И РЕЗУЛТАТА ОТ НЕЯ. Той не може да вземе заслужено решение, прекалено много е заложено на карта и демократите би трябвало отстранете го неотложно! "

Бившият юрист и медиатор на Тръмп Майкъл Коен е на свидетелската пейка във вторник като звезден очевидец на обвиняването, където ден по-рано той изнесе съответни показания, които стигнаха до сърцето на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР