Търговски център в Ивърнес беше евакуиран и влаковите линии в

...
Търговски център в Ивърнес беше евакуиран и влаковите линии в
Коментари Харесай

Блокиране на Инвърнес: Изтичане на газ затвори училище, Морисънс и центъра на града

Търговски център в Ивърнес беше евакуиран и влаковите линии в Хайлендс бяха затворени след приключване на газ след случай с товарен трен.

В резултат на това учебно заведение и супермаркет Morrisons също бяха затворени. ScotRail предизвести пътуващите, че всички линии, отиващи до и от Инвърнес, ще бъдат затворени до второ разпореждане във вторник сутринта, защото приключването на газ е станало покрай железопътните линии.

Спешните служби остават на място, до момента в който членовете на обществеността са помолени да заобикалят регионите на Millburn Road и Academy Street. Служителите потвърдиха, че комерсиалният център Eastgate и Morrisons са евакуирани като защитна мярка и до момента няма известия за пострадвания.

Инцидентът докара до спиране на пътуването в близките региони, като всички линии отиваха до и от Инвърнес бяха затворени до второ разпореждане. Билети се одобряват със Stagecoach North, Scotland Buses и Scottish Citylink услуги сред Инвърнес, Глазгоу и Единбург. Между Пърт и Инвърнес и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР